Σάββατο 6 Απριλίου 2019

Την Κυριακή 7 Απριλίου στην Καλαμαριά λέμε ΟΧΙ



Β΄  Ε.Λ.Μ.Ε.-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Πρ. Κορομηλά 51  ΤΚ 54622                       Θεσσαλονίκη, 4-4-2019
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ                                                                
Τηλ & Fax: 0030-2310087277
                                          Προς: Σχ. Β΄ΕΛΜΕ, ΟΛΜΕ,ΜΜΕ
                                                                               
ΨΗΦΙΣΜΑ
Την Κυριακή 7 Απριλίου στην Καλαμαριά στο πρώην στρατόπεδο Κόδρα το “φασιστικό μόρφωμα” του Ιερού Λόχου ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει εκδήλωση με τη φιλοδοξία, κατά τα λεγόμενά του, να αποτελέσει θεσμό. Είναι τουλάχιστον πρόκληση “οι απόγονοι του Χίτλερ” με την παρουσία τους να λερώνουν χώρους όπου αγωνιστές δώσανε το αίμα τους για να εξαφανιστεί ο φασισμός και ο ναζισμός. Είναι πρόκληση για το λαό της Καλαμαριάς οι φασίστες να θέλουν να μετατρέψουν το στρατόπεδο σε χώρο μισαλλοδοξίας, ρατσισμού και ξενοφοβίας. Είναι γνωστή η δράση του Ιερού Λόχου και οι επιθέσεις τους σε πολιτιστικούς χώρους, στους πρόσφυγες, σε εργατικές κινητοποιήσεις.
          Η Β’ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης συμπαρατάσσεται με την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου το οποίο αρνήθηκε να παραχωρήσει το χώρο για τη φασιστική φιέστα και καταδικάζει τις φασιστικές εκδηλώσεις μίσους.
Καλούμε όλους τους συναδέλφους και το λαό της Καλαμαριάς την Κυριακή στις 5 μ.μ. στον πεζόδρομο επί της οδού Μεταμορφώσεως να δώσουν με την παρουσία τους μαζική απάντηση. Είναι υπόθεση του κινήματος να εμποδίσει κάθε απάνθρωπη και αντιδραστική ομάδα να ποτίζει με φασιστικό δηλητήριο τους εργαζόμενους και τη νεολαία. Οι νεοναζί φασίστες με όποιο μανδύα και αν ντυθούν είναι ανεπιθύμητοι στην Καλαμαριά και σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας.

ΚΥΡΙΑΚΗ 7/9 ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ
ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ


Tο  ΔΣ   της   Β΄ Ε. Λ. Μ. Ε.-Θ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.